Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Acuzaţii grave la adresa Robertei Anastase. Ar fi blocat patru secţii de votare cu ajutorul SPP-iştilor

Acuzaţii grave la adresa Robertei Anastase. Ar fi blocat patru secţii de votare cu ajutorul SPP-iştilor

Acuzaţii grave la adresa Robertei Anastase. Ar fi blocat patru secţii de votare cu ajutorul SPP-iştilor
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Iun 2012   •   07:23

PSD a reclamat un incident grav la Ploieşti. Coordonatorul campaniei PSD, Liviu Dragnea, a făcut apel la Poliţie şi la Ministerul Administraţiei şi Internelor să intervină la patru secţii de votare din oraş, despre care susţinea că ar fi fost blocate de Roberta Anastase "împreună cu SPP-iştii săi.

Preşedintele PDL Prahova, Roberta Anastase, a respins acuzaţiile, iar preşedintele BEJ a declarat pentru Mediafax că nu are informaţii potrivit cărora procesul de numărare a voturilor ar fi fost blocat în vreuna dintre secţiile de votare de pe raza municipiului Ploieşti.

"S-a raportat o situaţie foarte gravă la Ploieşti, în municipiu, unde s-au numărat 151 de secţii din 155, mai sunt patru de numărat şi avem în faţă 1.500 de voturi. Doamna Roberta Anastase cu SPP-iştii ei blochează secţiile şi nu mai permit numărarea. Cerem Poliţiei Române şi MAI să intervină imediat pentru a permite finalizarea procesului de numărare a voturilor în Ploieşti. Ceea ce se întâmplă la Ploieşti, respectiv ce face Roberta Anastase, este "extraordinar de grav" a declarat Liviu Dragnea.

Preşedintele PDL Prahova, Roberta Anastase, respinge acuzaţiile şefului de campanie al PSD, Liviu Dragnea, potrivit cărora ea ar bloca procesul de numărare a voturilor în patru secţii de votare.

"Eu cred că domnul Dragnea a consumat ceva, o fi sărbătorit puţin mai devreme, înainte de a ieşi să facă astfel de declaraţie, care nici măcar nu este o declaraţie, este o aberaţie. Eu, ca cetăţean, am intrat în secţia de votare pentru a-mi exercita dreptul de vot. Nu am fost în secţia de vot decât pentru a vota. În plus, Biroul Electoral Judeţean nu confirmă blocarea numărării în vreo secţie de vot. Deci suntem într-o minciună totală organizată de USL, ca de altfel întreaga zi de vot" a precizat Anastase.

Contactat telefonic, preşedintele Biroului Electoral Judeţean Prahova, judecătorul Alice Harhoi, a declarat că nu are informaţii potrivit cărora procesul de numărare a voturilor ar fi blocat în vreuna dintre secţiile de votare de pe raza municipiului Ploieşti. Secţiile la care au fost semnalate neregulile sunt cele cu numerele 14, 77, 135, 137.





×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close