Antena 3 Campanii Romania la vot Adriean Videanu: Am votat pentru un viitor european al României

Adriean Videanu: Am votat pentru un viitor european al României

de G.S.    |    09 Dec 2012   •   11:03
Adriean Videanu: Am votat pentru un viitor european al României
Sursa foto: Foto: INTACT Images

Coordonatorul campaniei electorale a ARD, Adriean Videanu, a votat, duminică dimineaţă, împreună cu soţia sa, la Secţia de votare 402, precizând că a făcut acest lucru "pentru un viitor european al României".
   
"Am votat pentru un viitor european al României. Avem nevoie, cred, cu toţii de un viitor european pentru că prosperitatea pentru societatea românească se află în Europa, nu în altă parte", a precizat Videanu.
   
El a mai spus că este important ca alegerile din România să fie corecte.
   
"Eu cred că este important să avem nişte alegeri corecte şi nişte alegeri care să legitimeze viitoarea putere indiferent care ar fi ea", a mai spus Videanu.
   
El a venit la secţia de votare din Bucureşti la ora 10:30.

Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3

Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro. În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB şi le va posta pe HARTA ELECTORALĂ.

Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012

La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Ministerul de Interne vine în ajutorul persoanelor care au actele de identitate expirate.

Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Vezi harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close