Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Afişul electoral al unui primar UDMR din Mureş, „decorat“ cu un pumnal chiar pe poarta casei edilului

Afişul electoral al unui primar UDMR din Mureş, „decorat“ cu un pumnal chiar pe poarta casei edilului

Afişul electoral al unui primar UDMR din Mureş, „decorat“ cu un pumnal chiar pe poarta casei edilului
Sursa foto: Foto: almanar.com.lb
25 Mai 2012   •   19:09

Staff-ul de campanie al UDMR Mureş a anunţat, vineri, într-un comunicat de presă, că pe poarta primarului din Acăţari, Osvath Csaba, a fost găsit împlântat un cuţit în afişul electoral al acestuia, gest considerat de autorii comunicatului ca fiind o ameninţare, informează Agerpres.

„Şoc pentru membrii familiei primarului din Acăţari, Osváth Csaba! În dimineaţa acestei zile (vineri -n.r.) ei au fost foarte neplăcut surprinşi să descopere că în cursul nopţii cineva a lipit poza acestuia pe poarta casei lor şi a fixat un cuţit în chipul lui. Soţia, panicată, a anunţat imediat poliţia. Menţionăm că Osváth Csaba este plecat din localitate. UDMR Mureş consideră cele întâmplate o ameninţare foarte dură la adresa primarului, această ameninţare fiind foarte probabil în strînsă legătură cu incidentul de duminică (când acesta a fost acuzat că l-ar fi agresat pe candidatul PCM, Bartha Jozsef -n.r.)“, se arată în comunicatul UDMR.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş, Livia Popa, a declarat că în cauză a fost deschisă o anchetă, pentru distrugerea materialelor electorale.

„E vorba de un afiş electoral format A3 cu poza primarului. A fost deschisă o anchetă, deocamdată pentru distrugerea, deteriorarea unui material electoral, care se pedepseşte cu amendă de la 600 la 1.000 de lei. Poliţia face verificări în acest caz, catalogat ca incident electoral clar“, a spus Livia Popa.

Aceasta a arătat că există deja un cerc de suspecţi, însă nu a dat detalii.


×
Subiecte în articol: udmr primar
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close