Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Alegerile au făcut victime. Un candidat a făcut preinfarct, altul s-a sinucis. La Câmpia Turzii, a fost ales un candidat mort

Alegerile au făcut victime. Un candidat a făcut preinfarct, altul s-a sinucis. La Câmpia Turzii, a fost ales un candidat mort

Alegerile au făcut victime. Un candidat a făcut preinfarct, altul s-a sinucis. La Câmpia Turzii, a fost ales un candidat mort
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Iun 2012   •   11:18
Vestea că a pierdut conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa i-a făcut rău fizic lui Florin Popescu. Democrat liberalul a suferit un preinfarct, scriu cei de la DeCe News.

Popescu a fost internat de urgenţă aseară, în spital. Popescu este cunoscut ca fiind unul dintre apropiaţii Elenei Udrea.

O situaţie mai gravă s-a înregistrat în Ghimpeţeni, judeţul Olt, unde un candidat la postul de consilier local s-a sinucis ieri, scrie Adevărul.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani a băut o substanţă toxică. El nu a lăsat niciun bilet prin care să explice gestul, însă se pare că la baza tragediei s-ar afla rezultatele alegerilor.

Iar la Câmpia Turzii, candidatul PDL pentru primărie a murit în timpul campaniei electorale. Ion Vasinică suferea de o afecţiune la ficat. Cu toate astea, Ion Vasinică a fost ales consilier local.






×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close