Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Altercaţie între susţinători ai PSD şi ai PP-DD în oraşul vâlcean Bălceşti. Un bărbat a fost internat în spital

Altercaţie între susţinători ai PSD şi ai PP-DD în oraşul vâlcean Bălceşti. Un bărbat a fost internat în spital

Altercaţie între susţinători ai PSD şi ai PP-DD în oraşul vâlcean Bălceşti. Un bărbat a fost internat în spital
Sursa foto: Foto: brainchemist.wordpress.com
30 Mai 2012   •   17:41

Două grupuri de susţinători ai Partidului Social-Democrat (PSD) şi ai Partidului Poporului lui Dan Diaconescu (PP-DD) s-au luat la bătaie miercuri în oraşul Bălceşti, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Alina Teodorescu, citat de Agerpres.

„În timp ce purtau materiale electorale, în localitatea Bălceşti, două grupuri de susţinători a două partide politice s-au luat la bătaie, iar în urma confruntărilor violente între aceştia a fost necesară spitalizarea unuia dintre susţinători. cu diagnosticul de traumatism facial deschis. A fost necesară prezenţa atât a ambulanţei, cât şi a forţelor de ordine pentru a calma spiritele în zonă“, a precizat purtătorul de cuvânt IPJ Vâlcea.

Acest aspect este confirmat şi de Biroul Electoral Judeţean Vâlcea care a invitat cele două partide PSD şi PP-DD prezente în altercaţia respectivă, precizând că una dintre victime este chiar candidat al PP-DD la Consiliul Local din Bălceşti.

Purtătorul de cuvânt al PSD Vâlcea, Adrian Buşu, a declarat că evenimentul „este neplăcut pentru oricare din partidele aflate în confruntare electorală.“

„Din păcate, Vâlcea care era cunoscut până astăzi ca un judeţ în care se numărau printre cele mai mici incidente electorale astăzi a contestat acest fapt. Să sperăm că până la finalul campaniei electorale nervozitatea nu va mai depăşi vreodată limitele“, a adăugat Buşu.

Potrivit statisticilor, la nivel naţional, din punctul de vedere al incidentelor electorale judeţul Vâlcea se afla pe ultimele locuri cu doar şapte.


×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close