Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Antonie Solomon, primarul Craiovei, după vot: Vreau să fiu condamnat la încă patru ani de muncă

Antonie Solomon, primarul Craiovei, după vot: Vreau să fiu condamnat la încă patru ani de muncă

Antonie Solomon, primarul Craiovei, după vot: Vreau să fiu condamnat la încă patru ani de muncă
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    10 Iun 2012   •   10:44

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, candidatul UNPR pentru încă un mandat de edil al municipiului reşedinţă a Doljului, a votat, duminică dimineaţă, "pentru craioveni şi pentru continuitate".

Antonie Solomon a votat la secţia nr. 9 de la Universitatea din Craiova, venind însoţit de actualul viceprimar Teodor Sas şi de Lavinia Şandru.

Imediat după ce a ieşit din cabina de vot a avut loc şi un mic incident neplăcut. Solomon a făcut o încurcătură la introducerea în urnă a buletinului de vot pentru preşedintele de consiliu judeţean, relatează Mediafax.

El a spus că a fost doar un mic incident şi că la deschiderea urnelor cei responsabili vor aranja bulentinele exact unde trebuie.

"Am speranţe în craioveni şi în bunul Dumnezeu. Vreau să fiu condamnat la încă patru ani de muncă în folosul oamenilor, că pentru mulţi este o povară primăria, alţii înebunesc ca să ajungă aici, eu ştiu cum e, sunt de 12 ani", a declarat Solomon, după vot.

Antonie Solomon a fost arestat în anul 2010 pentru luare de mită în formă continuată, uz de de fals şi fals intelectual. Edilul a fost acuzat că ar fi primit şpagă 50.000 de euro de la Cornel Penescu pentru a-i facilita diverse servicii in Craiova.

Antonie Solomon a stat mai multe luni în puşcărie pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, dar a fost premiat pentru lupta împotriva…corupţiei.


×
Subiecte în articol: antonie solomon vot
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close