Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Antonie Solomon (UNPR): Nu voi răspunde decât la comanda socială a craiovenilor, nu voi intra în bălăcareala politică

Antonie Solomon (UNPR): Nu voi răspunde decât la comanda socială a craiovenilor, nu voi intra în bălăcareala politică

Antonie Solomon (UNPR): Nu voi răspunde decât la comanda socială a craiovenilor, nu voi intra în bălăcareala politică
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Mai 2012   •   18:01

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, candidatul UNPR pentru încă un mandat de edil al municipiului reşedinţă a Doljului, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă că în această campanie electorală nu va răspunde decât la comanda socială a craiovenilor şi nu va intra „în nici o bălăcăreală politică.“

„Lumea este sătulă de bălăcăreală politică. Aţi văzut că la toate televiziunile private naţionale si locale se duc fel şi fel de persoane care nu spun ce vor face, fiindcă nu ştiu ce vor face, dar în schimb critică ce am făcut eu. Important este ca acest oraş să nu încapă pe mâna unora care sunt reprezentanţii unor grupuri de interese, iar istoria Craiovei să devină o anecdotă prost povestită. Vreau să creăm un oraş în care istoria să fie repusă pe un făgaş normal“, a declarat Solomon, citat de Agerpres.

Primarul Craiovei a mai afirmat că în acest moment cetăţenii nu mai trebuie să meargă spre partide politice, ci spre liderii care au avut realizări pentru ei şi pentru oraş.

„În această campanie nu voi discuta despre adversarii politicii, însă, indiferent de rezultatul alegerilor, Craiova trebuie să câştige. În opinia mea, cetăţenii oraşului nu mai trebuie să meargă spre partidele politice, ci spre liderii care au rezolvat multe dintre problemele urbei, fiindcă partidele sunt neputincioase, iar în momentul în care vin la putere fac politică de partid, de gaşcă etc.“, a spus primarul Craiovei.


×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close