Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Apel disperat? Traian Băsescu cheamă maghiarii la vot pe reţelele de socializare

Apel disperat? Traian Băsescu cheamă maghiarii la vot pe reţelele de socializare

Apel disperat? Traian Băsescu cheamă maghiarii la vot pe reţelele de socializare
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    09 Dec 2012   •   20:47

Preşedintele Traian Băsescu a apărut într-un clip postat pe reţeaua de socializare Facebook cu un mesaj pentru cetăţenii români de etnie maghiară.

"Este esenţial ca cetăţenii români de etnie maghiară să meargă la vot. Numai aşa drepturile şi interesele lor pot fi mai bine apărate. Cetăţeni români de etnie maghiară, mergeţi la vot!", declară Băsescu în mesaj.Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3

Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro. În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB şi le va posta pe HARTA ELECTORALĂ.

Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012

La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Ministerul de Interne vine în ajutorul persoanelor care au actele de identitate expirate.

Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Vezi harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.

×
Subiecte în articol: Facebook video maghiari
Parteneri
Ce au descoperit seismologii după cutremurele din vestul ţării
x close