Antena 3 Campanii Romania la vot Aproape 60.000 de angajaţi MAI, mobilizaţi pentru alegerile parlamentare

Aproape 60.000 de angajaţi MAI, mobilizaţi pentru alegerile parlamentare

de N.B.    |    07 Dec 2012   •   17:32
Aproape 60.000 de angajaţi MAI, mobilizaţi pentru alegerile parlamentare
Sursa foto: Foto: Agerpres

Aproape 60.000 de angajaţi ai MAI cor fi mobilizaţi pentru buna desfăşurare a alegerilor parlamentare de duminică, 9 decembrie, a anunţat ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa.

În cadrul unei videoconferinţe cu prefecţii, Duşa a anunţat că vor fi mobilizaţi peste 59.000 de angajaţi din toate structurile ministerului.

Dintre aceştia, 33.000 se vor ocupa de paza secţiilor şi a buletinelor de vot, în timp ce restul vor fi implicaţi în acţiuni de menţinere a ordinii publice.
   
"Astăzi (vineri - n.r.) trebuie să se predea, către preşedinţii secţiilor de votare, buletinele de vot şi toate materialele necesare. Poliţia, Jandarmeria, Poliţia de Frontieră şi Pompierii trebuie să asigure securitatea documentelor până la finalizarea procesului de votare, respectiv momentul predării tuturor documentelor", a mai spus Mircea Duşa.

Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3
Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro.
În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB şi le va posta pe HARTA ELECTORALĂ.

Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012
La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Ministerul de Interne vine în ajutorul persoanelor care au actele de identitate expirate.

Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Vezi harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close