Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Bătaie cu bâte şi săbii într-o benzinărie. Imaginile au fost suprinse de camerele de supraveghere

Bătaie cu bâte şi săbii într-o benzinărie. Imaginile au fost suprinse de camerele de supraveghere

Bătaie cu bâte şi săbii într-o benzinărie. Imaginile au fost suprinse de camerele de supraveghere
22 Mar 2014   •   22:05
O reglare de conturi cu bâte şi săbii a fost surprinsă de camerele de supraveghere într-o benzinărie din judeţul Giurgiu. Mai mulţi bărbaţi înarmaţi cu bă'te şi săbii au sărit pe doi oameni aflaţi în benzinărie. Incidentul a avut loc în urmă cu o săptămână, însă abia acum au fost făcute publice imaginile.

Pe imagini se observă cum mai mulţi indivizi coboară din maşini şi se năpustesc asupra a doi şoferi care alimentau. Bătaia a durat câteva minute în şir, timp în care angajaţii benzinăriei au priveau din spatele geamurilor.

Cei doi bărbaţi au încercat să se refugieze în benzinărie, însă nu au putut scăpa de agresori. Victimele îi cunosc pe bătăuşi şi spun că nu e prima dată când aceştia îşi fac de cap în localitate

Poliţiştii i-au audiat pe toţi cei implicaţi în răfuiala de la benzinăria din Bolintin, de pe 15 martie. Pe numele agresorilor s-au deschis dosare penale pentru lovire şi violenţă.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close