Antena 3 CNN Campanii Romania la vot BEC: 18,2 milioane de români cu drept de vot la alegerile parlamentare de duminică

BEC: 18,2 milioane de români cu drept de vot la alegerile parlamentare de duminică

BEC: 18,2 milioane de români cu drept de vot la alegerile parlamentare de duminică
Sursa foto: Foto: Mediafax
06 Dec 2012   •   13:33

Numărul total al alegătorilor pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie este 18.248.414, conform datelor publicate, joi, de Biroul Electoral Central (BEC).

Potrivit BEC, numărul alegătorilor pentru parlamentare este cu 44.050 de persoane mai puţin decât cel de pe listele pentru alegerile legislative din vară.

BEC a publicat şi situaţia secţiilor de votare organizate pentru alegerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului din data de 9 decembrie 2012, pe circumscripţii electorale şi localităţi, cu numărul alegătorilor arondaţi pe fiecare secţie de votare.
   
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, că Guvernul Ponta creează condiţii de fraudare a alegerilor neanunţând numărul de electori şi a amintit Executivului să nu-i omită pe cei 500.000 de români cu domiciliul în străinătate.

Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3
Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro.
În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB şi le va posta pe HARTA ELECTORALĂ.

Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012
La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Ministerul de Interne vine în ajutorul persoanelor care au actele de identitate expirate.

Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Vezi harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.



×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close