BEC: Patru secţii de votare continuă să fie închise din cauza vremii nefavorabile

de M.Z.    |    09 Dec 2012   •   11:45
BEC: Patru secţii de votare continuă să fie închise din cauza vremii nefavorabile Foto: Mediafax

Purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ, a declarat că patru secţii de votare continuă să fie închise, duminică, din cauza vremii nefavorabile, în Dâmboviţa, Hunedoara, Mehedinţi şi Timiş, informează Mediafax.

Potrivit lui Muhuleţ, secţiile închise sunt în Cândeşti (Dâmboviţa), Vadul Dobrei (Hunedoara), Godeanu (Mehedinţi) şi Gad (Timiş).

Astfel, în secţiile din Bisoca (Buzău) şi Moroieni (Dâmboviţa), care la ora 10.00 erau închise, a început votarea.

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică, la Târgu Jiu, unde a votat în jurul orei 11, că este în contact cu toate autorităţile locale, iar la acel moment toate secţiile de votare din ţară erau deschise.

Potrivit unei avertizări meteo de Cod galben, duminică, 9 decembrie, cad precipitaţii în toate regiunile, sub formă de ninsoare în Banat, Crişana, Maramureş, jumătatea de nord a Moldovei şi în zona montană, mixte în Transilvania şi Oltenia şi ploi în Muntenia şi Dobrogea.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a cerut Ministerului Apărării Naţionale să sprijine intervenţia pe drumurile acoperite cu zăpadă, pentru deblocarea oamenilor şi a drumurilor care duc spre secţiile de votare, a declarat, duminică, secretarul de stat din MAI Bogdan Tohăneanu.

HARTA ELECTORALĂ - Aici afli primul rezultatele la Alegerile Parlamentare de duminică

Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3
Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro.
În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB şi le va posta pe HARTA ELECTORALĂ.

Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012
La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Vezi harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.
Parteneri
x close