Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Bistriţa. Bătrânul de 79 de ani, care a suferit un infarct în secţia de vot, a murit la spital

Bistriţa. Bătrânul de 79 de ani, care a suferit un infarct în secţia de vot, a murit la spital

Bistriţa. Bătrânul de 79 de ani, care a suferit un infarct în secţia de vot, a murit la spital
Sursa foto: Foto: INTACT Images
10 Iun 2012   •   10:02
UPDATE 18.00 - Bărbatul care a leşinat, duminică, în timp ce aştepta pe holul unei secţii de votare din municipiul Bistriţa, suferind un infarct, a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde a fost transportat de un echipaj SMURD, informează Mediafax.

Un bătrân în vârstă de 79 de ani din municipiul Bistriţa, colonel în rezervă, a suferit un infarct, duminică dimineaţa, în secţia de votare, procesul electoral fiind întrerupt pe parcursul intervenţiei medicilor.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Centrului de Comunicare Judeţean Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, la locul intervenţiei s-a deplasat un echipaj SMURD, care a efectuat manevrele de resuscitare, pacientul fiind apoi transportat în stare gravă la spital.
   
Bătrânul venise să voteze la secţia nr.19, situată la Şcoala generală nr.1 din Bistriţa, însă nu a apucat să îşi exercite aceste drept. Din cauza acestui incident, procesul electoral a  fost întrerupt aproape o oră atât la secţia nr.19, cât şi la secţia nr.8, care funcţionează în aceeaşi clădire.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close