Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Blaga, despre scorul PDL din exit-poll-uri: Un procent acceptabil, putea fi mai bun

Blaga, despre scorul PDL din exit-poll-uri: Un procent acceptabil, putea fi mai bun

Blaga, despre scorul PDL din exit-poll-uri: Un procent acceptabil, putea fi mai bun
de M.T.    |    25 Mai 2014   •   22:03

Scorul PDL din exit-poll-uri este unul acceptabil, dar putea fi fi totuşi unul mai bun, a declarat preşedintele partidului, Vasile Blaga.

„Putea fi un procent mai bun, dar, în condiţiile date, este un procent acceptabil. Îmi puneam speranţe într-o participare mai mare la vot, în special în zonele în care, tradiţional, PDL stă mult mai bine, dar trebuie să respectăm decizia electoratului şi vom şti mai bine cum stăm în jur de ora 2-3 în noaptea asta”, a declarat Blaga.

De asemenea, preşedintele PDL a mulţumit românilor pentru că şi-au făcut timp şi au mers la vot şi au optat pentru viitorul României în UE.

„Suntem strâns legaţi de UE, pentru că asta înseamnă bunăstare, asta înseamnă mai mulţi bani pentru România, mai mulţi bani pentru proiectele atât de importante de infrastructură, sănătate, învăţământ, bani pentru fermieri, bani pentru IMM-uri”, a precizat Blaga.

În acelaşi timp, el a dorit să le mulţumească militanţilor care au crezut în acest partid, „lovit şi din interior şi din afară", care a dus în aceste luni o bătălie pe mai multe fronturi.

„Îi rog să aibă răbdare, să rămână în secţiile de votare, pentru a termina cît mai repede numărătoarea paralelă”, a încheiat Blaga, care a adăugat că alte declaraţii vor fi făcute după finalizarea numărătorii paralele.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close