Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Candidatul ARD care a "poftit" la sacoşele USL. Imaginea a fost postată chiar pe contul lui de Facebook

Candidatul ARD care a "poftit" la sacoşele USL. Imaginea a fost postată chiar pe contul lui de Facebook

Candidatul ARD care a "poftit" la sacoşele USL. Imaginea a fost postată chiar pe contul lui de Facebook
de O.P.    |    27 Noi 2012   •   05:54

Un candidat al Alianţei România Dreaptă la Parlament apare în fotografiile postate pe contul personal de pe Facebook cu o sacoşă cu însemnele USL.

Mihai Ponea, candidat la colegiul nr. 2 Vaslui la Camera Deputaţuilor, a fost surprins chiar de către fotograful său, în timp ce se afla în propria campanie electorală, într-un târg din judeţ.

Mai mult, în fotografie apare şi o caravană pe fundal cu contracandidatul său de la USL. Candidatul ARD a spus însă că nu este vorba despre o campanie electorală pentru USL.

"Eram în propria mea campanie în târgul de la Pungeşti şi am zis să cumpăr şi eu peşte, pentru că era dezlegare în acea zi. Vânzătorul avea o mână de sacoşe cu USL şi, cum nu aveam altă pungă la mine, am zis să o folosesc pe cea pusă la dispoziţie de comerciant. Trebuie să recunosc că este o promovare foarte inteligentă a celor de la USL", a declarat Mihai Ponea.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close