Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Candidatul UDMR la CJ Bihor, prezent la concursul de pescuit de la Balc

Candidatul UDMR la CJ Bihor, prezent la concursul de pescuit de la Balc

Candidatul UDMR la CJ Bihor, prezent la concursul de pescuit de la Balc
Sursa foto: Foto: lumelume.ro
23 Mai 2012   •   14:03

Candidatul UDMR la preşedinţia Consiliului Judeţean Bihor, Pasztor Sandor, a participat în week-end la un periplu electoral în cinci localităţi bihorene, unde a inaugurat terenuri de fotbal, a premiat sportivi şi a sărbătorit Armindenii alături de localnicii din Pădurea Neagră, informează cronicaromana.ro.

Potrivit unui comunicat remis marţi, candidatul a inaugurat sâmbătă, în comuna Tarcea, un teren de fotbal sintetic, ocazie cu care a fost organizată Cupa de fotbal între echipele din Adoni şi Galoşpetreu. Panglica inaugurală prin care terenul a fost dat în folosinţa comunităţii lo­cale a fost tăiată de Pasztor Sandor şi de primarul comunei, Bordas Karoly.

La Sălard, unde în acest week-end a avut loc cea de-a V-a ediţie a campionatului judeţean “Cupa Tulipan”, Pasztor Sandor a înmânat cupe şi diplome echipelor clasate pe primele trei locuri, dar şi pentru cei mai buni fotbalişti, jucători de teren şi portari.

Tradiţionala sărbătoare de Armindeni a avut loc, şi în acest an, la Pădurea Neagră, spre bucuria localnicilor care s-au prezentat în număr mare la eveniment şi au fost întâmpinaţi de Letai Zoltan, viceprimarul din Aleşd, Kajanto Pal, preşedintele organizaţiei locale a UDMR şi Pasztor Sandor.

Candidatul UDMR la şefia CJ Bi­hor a fost prezent duminică la Balc, unde a avut loc prima ediţie a concursului de pescuit “Cârligul de aur”. Candidatul la primăria localităţii, Bodizs Levente, a anunţat câştigătorii concursului, după care Pasztor le-a oferit diplome tuturor participanţilor, respectiv cupe primilor trei clasaţi şi pescarului care a prins cea mai mare cantitate de peşte.

În aceeaşi zi, la Lugaşu de Sus, după o slujbă religioasă festivă, candidatul Pasztor a participat la inaugurarea noului teren de fotbal din localitate, a cărui panglică a fost tăiată împreună cu primarul Sorban Levente.


×
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close