Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Candidatul USL la CJ Galaţi: Vreau să le mulţumesc celor care au ieşit în Piaţa Universităţii. Acum se deschid alte perspective

Candidatul USL la CJ Galaţi: Vreau să le mulţumesc celor care au ieşit în Piaţa Universităţii. Acum se deschid alte perspective

Candidatul USL la CJ Galaţi: Vreau să le mulţumesc celor care au ieşit în Piaţa Universităţii. Acum se deschid alte perspective
Sursa foto: Foto: Mediafax
10 Iun 2012   •   10:35

Candidatul USL la conducerea Consiliului Judeţului Galaţi, medicul Nicolae Bacalbaşa, a fost unul dintre cei mai matinali candidaţi, el spunând, după ce şi-a exprimat opţiunea electorală, că le mulţumeşte protestatarilor din Piaţa Universităţii, "datorită cărora se deschid acum alte perspective".
   
"Vreau să le mulţumesc celor care au ieşit în Piaţa Universităţii şi sunt convins că datorită lor ni se deschid acum alte perspective?, a declarat Bacalbaşa la ieşirea din secţia de votare.
   
În timpul votării, soţia candidatului a inversat urnele atunci când a introdus buletinele de vot şi a spus apoi că acest lucru s-a întâmplat din cauza emoţiilor.
   
În judeţul Galaţi există 433 de secţii de vot, la urne fiind aşteptaţi 523.875 de persoane cu drept de vot, din totalul celor 604.627 de locuitori.
   
Pentru functia de primar al municipiului Galati s-au inscris în cursă 12 candidati, iar pentru cea de presedinte al Consiliului Judeţului Galati sunt înscrişi zece candidaţi.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close