Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Candidatul USL la Primăria municipiului Botoşani dă premii pentru denunţarea mitei electorale

Candidatul USL la Primăria municipiului Botoşani dă premii pentru denunţarea mitei electorale

Candidatul USL la Primăria municipiului Botoşani dă premii pentru denunţarea mitei electorale
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    09 Mai 2012   •   21:12

Candidatul Uniunii Social Liberale la Primăria municipiului Botoşani oferă premii în valoare de minim 1.000 de lei pentru cei care vor denunţa orice acţiune de mită electorală, informează Agerpres.

Social-democratul Ovidiu Portariuc cere fiecărui alegător să îi denunţe "pe cei care vor să îi cumpere votul".

Sub sloganul "Nu accepta mita electorală!", el a pus în joc patru premii, cu valori cuprinse de la 1.000 de lei la 5.000 de euro, pentru cei care fac dovada mitei electorale în campania pentru alegerile locale.

Portariuc va acorda 1.000 de lei pentru cine depune o declaraţie la autorităţi că a fost abordat cu mită electorală şi 1.000 de euro pentru cine aduce dovezile unei acţiuni prin care un partid pregăteşte mită electorală.

Candidatul USL oferă 3.000 de euro celui care va aduce doverzi explicite cu persoane din conducerea unui partid care pregătesc acţiuni de mită electorală.
   
Premiul cel mare, de 5.000 de euro, este acordat celui care va aduce materiale video cu liderii politici care pregătesc acţiuni de mită electorală, denunţând acţiunea la autorităţi.

×
Subiecte în articol: candidat USL mita electorala vot USL
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close