Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Candidatul USL la primăria Suceava promite ecluză şi zonă de agrement pe râul Suceava

Candidatul USL la primăria Suceava promite ecluză şi zonă de agrement pe râul Suceava

Candidatul USL la primăria Suceava promite ecluză şi zonă de agrement pe râul Suceava
Sursa foto: Foto: suceava.pnl.ro
28 Mai 2012   •   17:23

Liderul judeţean al PNL Suceava, candidat USL pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, Ştefan Alexandru Băişanu, are ca prioritate în mandatul de edil şef pe care speră să îl câştige la 10 iunie amenajarea unei zone de agrement în lunca râului Suceava, care să includă terenuri de sport, locuri de joacă pentru copii, plajă şi promenadă, dar şi o ecluză.

„Amenajarea râului Suceava, inclusiv ecluzarea acestuia, pentru a permite construirea unei baze de agrement atât de necesare acestui oraş, este una dintre cele zece priorităţi ale mandatului meu. Angajamentul meu faţă de locuitorii acestui oraş este foarte clar. În cel mult 36 de luni de la preluarea mandatului, pe cele două maluri ale râului vom construi terenuri de sport, pe suprafeţe sintetice sau pe nisip, locuri de joacă pentru copii, spaţii pentru plajă şi promenade, restaurante, cafenele, terenuri de minigolf şi popicării“, a declarat Băişanu, citat de Agerpres.

El a precizat că finanţarea unui asemenea proiect va fi una integrată, iar parteneriatul public-privat, necesar pentru dezvoltarea unui proiect de o asemenea anvergură, este una dintre soluţiile fezabile pentru municipalitate. Bugetul local şi fondurile europene nerambursabile sunt celelalte două surse ce, pe lângă voinţa administrativă a primarului şi a Consiliului Local, vor face posibilă realizarea zonei de agrement Suceava.


×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close