Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Cât au în conturi candidaţii la alegerile parlamentare. ANI a publicat declaraţiile lor de avere

Cât au în conturi candidaţii la alegerile parlamentare. ANI a publicat declaraţiile lor de avere

Cât au în conturi candidaţii la alegerile parlamentare. ANI a publicat declaraţiile lor de avere
de O.P.    |    13 Noi 2012   •   11:12

Pentru că se apropie cu paşi repezi alegerile parlamentare, iar candidaţii vor să atragă cât mai multe voturi din partea românilor, trebuie să ştim pe cine votăm.

Cum stau cu banii candidaţii pentru un loc în Parlament? Agenţia Naţională de Integritate a procesat şi publicat pe pagina de internet toate declaraţiile de avere şi de interese depuse în cadrul procesului electoral de către candidaţii la alegerile parlamentare din luna decembrie 2012.

Potrivit comunicatului emis de reprezentanţii ANI, aceste declaraţii se regăsesc pe portalul instituţiei, în secţiunea distinctă: 'Declaraţii de avere şi de interese - Alegeri Parlamentare 2012' şi au fost transmise Agenţiei de Biroul Electoral Central, respectiv de birourile electorale de circumscripţie.

Potrivit situaţiei centralizate transmise Agenţiei Naţionale de Integritate, la data de 9 noiembrie numărul total al candidaturilor rămase definitive în colegiile uninominale din cele 43 de circumscripţii electorale este de 2.455.

ANI menţionează că toţi candidaţii validaţi pentru alegerile parlamentare din luna decembrie 2012 au depus declaraţii de avere şi de interese, conform prevederilor legale.





×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close