Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Chiliman: Votul din sectorul 1 e o onoare, dar şi o apăsare foarte mare, să nu le înşel încrederea

Chiliman: Votul din sectorul 1 e o onoare, dar şi o apăsare foarte mare, să nu le înşel încrederea

Chiliman: Votul din sectorul 1 e o onoare, dar şi o apăsare foarte mare, să nu le înşel încrederea
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    10 Iun 2012   •   22:15

Candidatul PNL la Primăria sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, duminică, după prezentarea exit-pollurilor, că votul bucureştenilor este o onoare dar şi o apăsare, pentru că nu trebuie să le înşele încrederea şi trebuie să le apere în continuare interesele.

"Cred că a câştigat până la sfârşit seriozitatea, implicarea şi cred că aşa au vrut cetăţenii, o implicare a unui primar care să facă mai puţină politică şi mai multă administraţie, să nu vorbească foarte mult, dar să facă mai mult", a declarat Andrei Chiliman, potrivit Mediafax.

Primarul sectorului 1 a arătat că importantă în această campanie electorală a fost implicarea în proiecte şi programe adresate cetăţenilor.

El a mai declarat că în noul mandat îşi propune continuarea proiectelor din mandatul trecut, extinderea proiectului de reabilitare a blocurilor, introducerea energiilor alternative pe scară largă, extinderea spaţiilor verzi, toate făcând parte dintr-un proiect prezentat în 2008, şi anume transformarea sectorului 1 în cea mai avansată comunitate din România.

Despre relaţia viitoare cu conducerea PNL, Andrei Chiliman a spus că, în mod normal, "va rămâne o relaţie corectă".

"Nu văd care să fie problema. Eu întotdeauna am fost împlicat mai mult pe partea de administraţie şi mai puţin pe partea de politică, pentru că dacă faci politică şi introduci politica în administraţie, atunci administraţia va fi făcută prost. Eu m-am preocupat în aceşti opt ani de administraţie şi mai puţin de politică", a spus Chiliman.

Potrivit exit-pollului CCSB, care a centralizat datele până la ora 19.00, Andrei Chiliman (PNL), actualul primar al sectorului 1, este câştigător cu 79%.


×
Subiecte în articol: andrei chiliman PNL primar Sector 1
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close