Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Conducerea PNL Buzău acuză poliţia de lentoare şi lipsă de curaj

Conducerea PNL Buzău acuză poliţia de lentoare şi lipsă de curaj

Conducerea PNL Buzău acuză poliţia de lentoare şi lipsă de curaj
Sursa foto: Foto: Intact Images
29 Mai 2012   •   22:35

Conducerea PNL Buzău a acuzat marţi Poliţia de lentoare şi lipsă de curaj, în ciuda faptului că mai mulţi poliţişti au fost detaşaţi din Capitală pe perioada alegerilor, informează Agerpres.

„Buzăul este considerat un judeţ cu risc ridicat, mai mulţi ofiţeri din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au fost repartizaţi la Buzău pe perioada alegerilor, dar din păcate sunt lipsiţi de curaj în rezolvarea plângerilor penale venite din partea noastră“, a declarat marţi în cadrul unei conferinţe de presă liderul PNL Buzău, deputatul George Scutaru.

La rândul său, candidatul USL la şefia CJ Buzău, senatorul Cristi Bâgiu, a acuzat Poliţia de lentoare şi lipsă de implicare.

„Sunt cel puţin două plângeri care se puteau finaliza foarte uşor. Este vorba de materialele electorale otrăvite din Joia Paştelui unde camerele de supraveghere au înregistrat foarte clar făptaşii şi, mai nou, de cele peste 3.000 de bonuri alimentare false oferite de adversarii noştri politici la serbarea tradiţională de la Poşta Câlnău unde de asemenea autorii au fost identificaţi, dar Poliţia nu a luat până în prezent nici o măsură“, a mai spus Cristi Bâgiu.

Acesta susţine că probabil rezultatele anchetelor vor fi făcute publice abia după alegerile locale când se va încerca să se găsească un acar Păun.


×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close