Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Crin Antonescu şi Liviu Dragnea au votat "pentru a da o şansă nouă României"

Crin Antonescu şi Liviu Dragnea au votat "pentru a da o şansă nouă României"

Crin Antonescu şi Liviu Dragnea au votat "pentru a da o şansă nouă României"
Sursa foto: Foto: INTACT Images
09 Dec 2012   •   10:21

Co-preşedintele USL, Crin Antonescu şi Preşedintele CJ Teleorman, Liviu Dragnea, au votat la Liceul Agricol din Alexandria.

Antonescu a declarat, după ieşirea de la urne, că a votat pentru "a da o şansă nouă României".

Liderul USL a făcut un apel la cetăţeni, să iasă la vot: "Nu ştiu cât de masivă mai poate fi prezenţa la vot astăzi, pentru că vremea nu este favorabiă, dar mizez pe dorinţa românilor de a înfrunta vremea rea şi de a ieşi la vot pentru a da un nou drum României".

Preşedintele CJ Teleorman, Liviu Dragnea, a declarat că, în ciuda vremii nefavorabile, prezenţa la vot în Teleorman este destul de bună.

"Chiar dacă vremea nu este foarte prietenoasă, prezenţa este destul de bună în Teleroman. Cred că până la închiderea urnelor vor veni majoritatea oamenilor iar diseară românii vor fi mai fericiţi decât au fost până acum", a conchis Dragnea.Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3

Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro. În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB şi le va posta pe HARTA ELECTORALĂ.

Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012

La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Ministerul de Interne vine în ajutorul persoanelor care au actele de identitate expirate.

Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Vezi harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.

×
Parteneri
Explozie puternică într-un apartament din Sectorul 3 al Bucureștiului!
x close