Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Cristi Preda: Mă aşteptam ca această campanie să fie un semnal de alarmă pentru PDL

Cristi Preda: Mă aşteptam ca această campanie să fie un semnal de alarmă pentru PDL

Cristi Preda: Mă aşteptam ca această campanie să fie un semnal de alarmă pentru PDL
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    10 Iun 2012   •   23:48

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, duminică seară, că personal se aştepta ca această campanie să fie un semnal de alarmă pentru PDL, dar a menţionat faptul că trebuie văzute "detaliile alegerilor", pentru că sunt momente în care "detaliul contează foarte mult".

"Eu, personal, mă aşteptam ca această campanie să fie un semnal de alarmă pentru noi şi cred că-l vom lua în seama aşa cum e. Dar trebuie să vedem detaliile alegerilor, vă reamintesc, sunt momente în care detaliul contează foarte mult. Vreţi să vă reamintesc momentul Geoană în care am avut un preşedinte pentru şase ore? Hai să vedem finalul", a precizat Cristian Preda, potrivit Mediafax.

El a apreciat că au fost trei ani de guvernare foarte grei, că PDL va avea victorii în localităţi "mai mici sau mai mari" şi trebuie văzut dacă democrat-liberalii au pierdut semnificativ în raport cu rezultatele la alegerile locale din anul 2008.



×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close