Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Cristian Boureanu a votat "cu credinţă în Dumnezeu şi cu speranţa într-un viitor mai bun"

Cristian Boureanu a votat "cu credinţă în Dumnezeu şi cu speranţa într-un viitor mai bun"

Cristian Boureanu a votat "cu credinţă în Dumnezeu şi cu speranţa într-un viitor mai bun"
Sursa foto: Foto: INTACT Images
09 Dec 2012   •   12:38

Vicepreşedintele PDL, Cristian Boureanu, candidat din partea ARD pentru un nou mandat de parlamentar  în Colegiul Huşi pentru Camera Deputaţilor, a declarat, duminică, pentru agenţia Agerpres, că a votat cu speranţa într-un viitor mai bun.
   
Deputatul a mai spus că aşteaptă ca cetăţenii să iasă în număr cât mai mare la vot.
   
'Am votat cu credinţă în Dumnezeu şi cu speranţa într-un viitor bun, pentru o Românie europeană şi democrată. Atmosfera este una bună, nu au fost incidente. Sperăm ca oamenii să iasă la vot şi să aleagă pentru o Românie europeană', a declarat Cristian Boureanu.
   
În opinia sa, vremea nu reprezintă un impediment, deoarece în judeţ condiţiile meteo sunt relativ bune. Pe Colegiul Huşi pentru Camera Deputaţilor mai candidează Toader Dima de la USL, Constantin Tălmaciu de la PP-DD, Szekely Levente Csaba, de la UDMR şi Marinel Musteaţă, reprezentant al Partidului Poporului.
   
Un număr de 336.067 de cetăţeni cu drept de vot din judeţul Vaslui sunt aşteptaţi, duminică, la urne pentru a-şi alege reprezentanţii în Parlament.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close