Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Cristian Preda: Am refuzat să fiu pompier pentru incendiul creat de UNPR în Sectorul 4

Cristian Preda: Am refuzat să fiu pompier pentru incendiul creat de UNPR în Sectorul 4

Cristian Preda: Am refuzat să fiu pompier pentru incendiul creat de UNPR în Sectorul 4
Sursa foto: Foto: INTACT Images
31 Mar 2012   •   13:33

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, sâmbătă, că PDL Bucureşti i-a propus să candideze la Primăria Sectorului 4, dar că a refuzat, cu atât mai mult cu cât nu poate fi "secundul lui Prigoană", şi a exprimat disponibilitatea de a candida la Primăria Capitalei.
   
"Am refuzat să fiu pompier pentru incendiul creat UNPR în Sectorul 4, cu atât mai mult cu cât nu pot să fiu secundul lui Prigoană, care a cerut excluderea mea din partid", a spus Preda.
   
El a precizat că a exprimat disponibilitatea de a candida la Primăria Capitalei.
   
Întrebat ce răspuns a primit din partea conducerii PDL Bucureşti la această propunere, Cristian Preda a răspuns: "Se analizează".


   
Anterior, surse din partid declaraseră pentru MEDIAFAX că PDL i-a propus europarlamentarului Cristian Preda să candideze la Primăria Sectorului 4 la alegerile din 10 iunie, numele său fiind luat în calcul de către democrat-liberali şi pentru Primăria Capitalei.
   
Liderii PDL Bucureşti s-au reunit, sâmbătă la prânz, în şedinţa Biroului Permanent al organizaţiei.
   
Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a convocat şedinţa, tema discuţiilor fiind legată de stabilirea candidaţilor pentru alegerile locale din 10 iunie.
   
Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, sâmbătă, la intrarea în sediul PDL Bucureşti, că va propune Biroului Permanent al organizaţiei ca partidul să se prezinte în alegerile locale de la Capitală pe liste proprii şi cu candidaţi proprii.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close