Antena 3 Campanii Romania la vot Daniel Constantin a obținut peste 70% din voturile pentru Argeș, potrivit numărătorilor paralele

Daniel Constantin a obținut peste 70% din voturile pentru Argeș, potrivit numărătorilor paralele

de L.D.    |    10 Dec 2012   •   01:31
Daniel Constantin a obținut peste 70% din voturile pentru Argeș, potrivit numărătorilor paralele
Sursa foto: Foto: Mediafax

Potrivit Antena 3, co-președintele USL, Daniel Constantin a obținut peste 70% din voturile pentru Argeș, în urma numărătorilor paralele.

Daniel Constantin a declarat în această seară că victoria USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie este cea mai importantă victorie din viaţa politică a României de după 1989, a declarat duminică seara preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin.

"Este poate cea mai importantă seară din viaţa USL şi cred că cea mai importantă zi din viaţa României de după 1989. Proiectul politic numit USL şi-a îndeplinit astăzi obiectivul. USL a repurtat astăzi o victorie categorică, după o luptă care a început tot pe vreme grea, la începutul anului - Piaţa Universităţii, şi se încheie în această seară pe o vreme extrem de dificilă în toată ţara", a subliniat preşedintele PC.

Acesta a subliniat că gândul liderilor USL pleacă către toţi cei care au înfruntat duminică vremea nefavorabilă şi au venit într-un procent mai mare la vot decât în anul 2008 pentru a se lupta cu regimul Traian Băsescu.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close