Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Daniel Constantin: Este cea mai importantă victorie din viaţa României de după '89

Daniel Constantin: Este cea mai importantă victorie din viaţa României de după '89

Daniel Constantin: Este cea mai importantă victorie din viaţa României de după '89
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    09 Dec 2012   •   22:30

Victoria USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie este cea mai importantă victorie din viaţa politică a României de după 1989, a declarat duminică seara preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin.

"Este poate cea mai importantă seară din viaţa USL şi cred că cea mai importantă zi din viaţa României de după 1989. Proiectul politic numit USL şi-a îndeplinit astăzi obiectivul. USL a repurtat astăzi o victorie categorică, după o luptă care a început tot pe vreme grea, la începutul anului - Piaţa Universităţii, şi se încheie în această seară pe o vreme extrem de dificilă în toată ţara", a subliniat preşedintele PC.

Acesta a subliniat că gândul liderilor USL pleacă către toţi cei care au înfruntat duminică vremea nefavorabilă şi au venit într-un procent mai mare la vot decât în anul 2008 pentru a se lupta cu regimul Traian Băsescu.

ALEGERI PARLAMENTARE. REZULTATELE EXIT-POLL publicate de CCSB. USL A CÂŞTIGAT DETAŞAT

"Este astăzi victoria unui proiect politic numit USL, care are la bază încrederea şi cooperarea între liderii politici şi între cei, din ce în ce mai mulţi, care au format USL, împotriva unui alt proiect politic care din păcate nu are la bază decât politica de dezbinare. Cred că în acest an toţi românii vor avea un Crăciun liniştit, să avem un guvern al USL, un Crăciun fericit pentru fiecare familie în parte, fără să fie dominat de lupte politice şi de această politică a dezbinării care ne-a dominat din păcate în aceşti opt ani de zile, din 2004 până în prezent. Aşa să ne ajute Dumnezeu!", a încheiat Daniel Constantin.


USL a obţinut 56,8% din voturi la Cameră şi 58,3% din voturi la Senat, fiind urmată de ARD cu 19% la Cameră şi 19,6 % la Senat, PPDD cu 13,8% şi 14,1 %, iar UDMR a luat 5,1% şi 5,2 %, conform rezultatelor exit-poll-ului realizat de CCSB.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close