Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Dolj. Şase secţii de vot au fost închise în primele ore de la deschidere

Dolj. Şase secţii de vot au fost închise în primele ore de la deschidere

Dolj. Şase secţii de vot au fost închise în primele ore de la deschidere
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Iun 2012   •   15:00

Şase secţii de votare din judeţul Dolj au fost închise în primele ore de la deschidere, la ora transmiterii acestei ştiri, la una dintre acestea procesul electoral fiind încă suspendat, după ce preşedinţii secţiilor au cerut renumărarea buletinelor de vot, conform Mediafax.
   
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, prima secţie închisă a fost cea de la Grădiniţa nr. 32, din cartierul craiovean Brazda lui Novac, după ce doi soţi au fost prinşi având asupra lor mai multe buletine de vot. Procesul electoral a fost reluat după aproape o oră.
   
O situaţie similară s-a înregistrat şi la secţia nr. 26 din Craiova, unde o persoană a votat pe 12 buletine, aceasta fiind dusă la Poliţie pentru audieri.
   
Tot în Craiova, secţia 153 a fost închisă pentru 15 minute, după ce o ştampilă de vot a dispărut.
   
De asemenea, au fost închise şi trei secţii de votare din judeţ, la una dintre acestea procesul electoral fiind suspendat şi în prezent.
   
Astfel, la secţia 3 Bechet şi la secţia din Horezu Poenari, preşedinţii au decis să închidă secţiile pentru că ar lipsi buletine de vot.
   
Secţia din Bechet a fost redeschisă după aproximativ 30 de minute, după ce s-a stabilit că nu lipseşte niciun buletin de vot, însă la Horezu Poenari, procesul electoral este înrerupt şi la ora transmiterii acestei ştiri, bulentinele de vot numărându-se în continuare.
   
Şi în localitatea doljeană Perişor secţia a fost închisă după ce membrul PP-DD din comisie şi-a dat demisia, votul fiind întrerupt până când acesta a fost înlocuit.
   
Pe de altă parte, în municipiul Craiova, cartierul Craioviţa Nouă, o persoană a fost amendată pentru că a împărţit materiale discriminatoare la adresa unuia dintre candidaţi. Aceasta a fost amendată cu 700 de lei pentru că a continuat campania electorală.

×
Subiecte în articol: Dolj sectii de vot deschidere vot alegeri PP-DD
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close