Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Dragnea: Totul a început în ianuarie, la Universitate, şi s-a încheiat cu victoria zdrobitoare a USL

Dragnea: Totul a început în ianuarie, la Universitate, şi s-a încheiat cu victoria zdrobitoare a USL

Dragnea: Totul a început în ianuarie, la Universitate, şi s-a încheiat cu victoria zdrobitoare a USL
Sursa foto: Foto: Mediafax
09 Dec 2012   •   21:44

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, după prezentarea exit-poll-urilor, că a condus toate campaniile electorale din acest an, el arătând că "totul" a început în ianurie, în Piaţa Universităţii, şi s-a încheiat cu victoria "zdrobitoare" de la parlamentare, informează Mediafax.

"Am condus campaniile electorale timp de un an. Totul a început în ianuarie, în Piaţa Universităţii, a continuat cu debarcare Guvernului Buc, a Guvernului Ungureanu, cu cele 7,4 milioane care au votat la referendum şi s-a încheiat azi cu această victorie zdrobitoare", a spus Dragnea.
   
El a caracterizat anul care se încheie ca fiind un an marcat de dezbinare, de ură, de conflicte, şi şi-a exprimat speranţa ca zilele următoare să fie marcate de înţelepciune şi nu de ură
   
"Cei care au pierdut să înţeleagă ce s-a întâmplat cu ei, cei care au câştigat să înţeleagă ce responsabilităţi au", a spus Dragnea.
   

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close