Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Elena Udrea a votat "cu speranţa şi dorinţa ca drumul României către democraţie totală să fie ireversibil"

Elena Udrea a votat "cu speranţa şi dorinţa ca drumul României către democraţie totală să fie ireversibil"

Elena Udrea a votat "cu speranţa şi dorinţa ca drumul României către democraţie totală să fie ireversibil"
Sursa foto: Foto: Facebook
09 Dec 2012   •   11:13

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a votat în colegiul 4 deputaţi Roman.

Udrea a declarat, la ieşirea de la urne, că a votat cu speranţa că drumul pe care a pornit România să fie ireversibil: "Am votat cu speranţa şi dorinţa ca drumul pe care a pornit România în ultimii ani către democraţia totală şi către Europa să fie ireversibil, a declarat Elena Udrea, candidatul ARD în colegiul 4 deputaţi Roman, la ieşirea de la urne", conform Agerpres.
   
"Am votat cu dorinţa ca faptele să fie cele care să construiască în ţară, să fim mai puţin sensibili la vorbe. Am votat ca aici în Roman să avem parte de dezvoltarea oraşului, am votat pentru construcţie, am votat pentru ca ziua de mâine să fie mai bună pentru Roman şi romaşcani. Sunt parte a unei echipe care a construit aici peste trei ani şi vreau să continuăm să construim. Votul meu a fost cu speranţă pentru oraşul din centru Moldovei", a adăugat fostul ministru al Dezvoltării Regionale.
   
Udrea a declarat că pe parcursul zilei va merge prin secţiile de votare, va discuta cu alegătorii iar apoi va sta la sediul de campanie în aşteptarea rezultatelor.
   
'Sunt aici cu toată familia, soţul meu care a venit special, cu mama, fratele, cumnatul, echipa toată de la Roman cu care am avut această perioadă minunată în campanie', a declarat Elena Udrea.
   
În final, aceasta a transmis mesajul 'să iasă toată lumea la vot'.
   
Înainte de a vota, Elena Udrea a fost prezentă alături de primarul municipiului Roman, Laurenţiu Leoreanu, când acesta şi-a exercitat votul, după care a fost circa 30 de minute la slujba religioasă a unei biserici din centrul municipiului.

Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3

Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro. În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB şi le va posta pe HARTA ELECTORALĂ.

Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012

La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Ministerul de Interne vine în ajutorul persoanelor care au actele de identitate expirate.

Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Vezi harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close