Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Elena Udrea se află pe locul doi, după candidatul USL, dar anunță că este deputat

Elena Udrea se află pe locul doi, după candidatul USL, dar anunță că este deputat

Elena Udrea se află pe locul doi, după candidatul USL, dar anunță că este deputat
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Dec 2012   •   00:06

Vicepreşedintele PSD Ioan Chelaru a declarat, duminică seară că Elena Udrea, candidat în colegiul Roman pentru Camera Deputaţilor, se află pe locul al doilea, după candidatul USL Liviu Brătescu, cotat cu 48,4%, scrie Mediafax.
   
Chelaru a precizat că până în acest moment la nivelul colegiului Roman pentru Camera Deputaţilor s-au numărat voturile din 9 secţii de votare din totalul de 49.
   
Potrivit vicepreşedintelui PSD, candidatul USL Liviu Brătescu a obţinut 48,4% din voturi, iar Elena Udrea se află pe poziţia a doua.
   
De asemenea, Chelaru a precizat că toate celelalte colegii din judeţul Neamţ ar fi fost câştigate, potrivit estimărilor, de USL, cu peste 50% din voturile valabil exprimate.

Conform Antena 3, la ora 00:11, Liviu Brătescu avea 12.831 voturi, iar Elena Udrea 11.710.

La o conferință de presă, Elena Udrea a declarat că este deputat pentru următorii 4 ani. ”Anunț că sunt deputat de Roman și Ion Creangă pentru următorii 4 ani. A fost o bătălie grea, pentru că nu ne-am bătut cu contracandidații, ci cu întreg USL-ul”, a spus Elena Udrea, beneficiară a faptului că Liviu Brătescu nu a obținut peste 50% dintre voturi și a pierdut locul de deputat la redistribuire.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close