Emil Boc a dat amenzi pentru afişaj electoral ilegal. ARD, USL şi PPDD, printre sancţionaţi

de N.B.    |    04 Dec 2012   •   12:48
Emil Boc a dat amenzi pentru afişaj electoral ilegal. ARD, USL şi PPDD, printre sancţionaţi Foto: Mediafax

Emil Boc a împărţit amezi în valoare de 8.000 de lei pentru afişaj electoral ilegal în municipiul Cluj-Napoca pentru patru formaţiuni politice şi unui candidat independent. Primarul clujean a declarat că banii vor fi folosiţi pentru cadouri de sărbători oferite căminelor de bătrâni şi persoanelor nevoiaşe.

"Amenzile au fost aplicate astfel: ARD - 2.000 de lei, USL - 2.000 de lei, PPDD - 1.500 de lei, Liviu Alexa - candidat independent - 1.500 de lei, PPMT - 1.000 de lei. Banii rezultaţi din amenzi vor fi utilizaţi inclusiv pentru acordarea de cadouri de sărbători, căminelor de bătrâni şi persoanelor nevoiaşe", se arată într-un comunicat transmis de Primăria Cluj-Napoca, citat de Mediafax.

Reprezentanţii Primăriei au precizat că a fost sesizat Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Cluj, singura autoritate care are acest prerogativ pe parcursul campaniei electorale, în vederea dispunerii desfiinţării afişajului electoral ilegal.

"Partidele politice trebuie să înţeleagă faptul că respectarea legii nu este opţională în municipiul Cluj-Napoca", a subliniat, în comunicat, Emil Boc.

În 29 noiembrie, primarul Emil Boc a somat public toate formaţiunile politice ca, în termen de 48 de ore, să desfiinţeze afişajul ilegal din Cluj-Napoca, lucru care nu s-a întâmplat.

Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3
Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro.
În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB.
Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012
La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Ministerul de Interne vine în ajutorul persoanelor care au actele de identitate expirate.

Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.


Parteneri
x close