Emil Boc: Am votat pentru "candidaţii care au în spatele lor fapte, nu vorbe"

de D.D.    |    09 Dec 2012   •   10:47
Emil Boc: Am votat pentru "candidaţii care au în spatele lor fapte, nu vorbe" Foto: Intact Images

Emil Boc a votat, duminică, la secţia numărul 48 din Cluj-Napoca. Fostul premier susţine că a pus ştampila "pentru candidaţii care au  în spate fapte, nu vorbe", respectiv pentru cei care "au avut curajul să ia măsuri pentru a asigura stabilitatea economică", în condiţii de criză.

"Am votat cu cei care au avut curajul să ia măsuri pentru a asigura stabilitatea macro-economică a ţării în cele mai grele momente ale crizei", a declarat, la ieşirea de la urne, fostul premier Emil Boc, citat de Mediafax.
   
Actualul primar municipiului Cluj-Napoca a adăugat că a votat candidaţii "care au în spatele lor fapte, nu vorbe". Boc s-a declarat convins că prezenţa la urne va fi influenţată de condiţiile meteorologice.
   
Emil Boc a votat la secţia numărul 48 din Cluj-Napoca, alături de soţia sa.

Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3

Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro. În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB şi le va posta pe HARTA ELECTORALĂ.

Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012

La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Ministerul de Interne vine în ajutorul persoanelor care au actele de identitate expirate.

Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Vezi harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.

x close