Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Fostul deputat PDL Alin Trăşculescu a votat: Sunt un om liber şi am votat la Suraia, pentru că are o semnificaţie aparte

Fostul deputat PDL Alin Trăşculescu a votat: Sunt un om liber şi am votat la Suraia, pentru că are o semnificaţie aparte

Fostul deputat PDL Alin Trăşculescu a votat: Sunt un om liber şi am votat la Suraia, pentru că are o semnificaţie aparte
Sursa foto: Foto: Mediafax
09 Dec 2012   •   15:44

Fostul deputat PDL de Vrancea Alin Trăşculescu, cercetat pentru fapte de corupţie şi eliberat din arest vineri, a votat, duminică, în localitatea Suraia din Vrancea, aflată în colegiul unde candidează pentru un nou mandat, el spunând că este un om liber şi că a votat cu gândul la un viitor european.
   
Fostul deputat Alin Trăşculescu a votat la Suraia, venind însoţit de câţiva oameni din echipa sa de campanie.
   
Suraia face parte din colegiul 5 Camera Deputaţilor, unde Alin Trăşculescu este candidat, rămas fără susţinerea PDL în urma scandalului de corupţie în care este implicat.
   
"Sunt un om liber şi am votat la Suraia pentru ca are o semnificatie aparte. Este o comună ca toate celelalte din colegiul meu, dar are o semnificaţie anume: aici sunt oameni deosebiti, m-am simţit bine mereu în jurul lor şi cred că ne merităm unii pe alţii. Am votat cu gândul unui viitor proeuropean. Eu văd România în interiorul Uniunii Europene, şi nu spre zona de est", a spus Alin Trăşculescu.
   
Alin Trăşculescu va fi cercetat în libertate, a decis definitiv, vineri, Curtea de Apel Bucureşti, care a admis recursul fostului deputat faţă de înlocuirea interdicţiei de a părăsi ţara cu măsura arestării preventive, în dosarul de corupţie al acestuia.
   
Astfel, Trăşculescu, aflat în arest preventiv din 29 noiembrie, a fost pus în libertate.
   
Alin Trăşculescu, acuzat că ar fi pretins 200.000 de euro pentru a interveni pe lângă autorităţile vrâncene să atribuie contracte de investiţii unor societăţi, a fost încarcerat în 29 noiembrie, când Tribunalul Bucureşti a decis înlocuirea măsurii interdicţiei de a părăsi ţara cu arestarea preventivă, admiţând astfel propunerea DNA. Decizia Tribunalului Bucureşti a fost contestată la Curtea de Apel Bucureşti.
   
Fostul deputat Alin Trăşculescu este cercetat de procurorii DNA pentru trafic de influenţă, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi instigare la spălare a banilor, cunoscând că aceştia provin din trafic de influenţă. Ulterior, procurorii au extins cercetările în cazul lui Trăşculescu şi pentru asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni.
   
În 13 noiembrie, DNA a solicitat Camerei Deputaţilor, prin Ministerul Justiţiei, să avizeze cererea de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Alin Trăşculescu. În 16 noiembrie, Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor a avizat cererea anchetatorilor, iar în 20 noiembrie Alin Trăşculescu a anunţat că demisionează.

Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3

Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro. În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB şi le va posta pe HARTA ELECTORALĂ.

Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012

La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Ministerul de Interne vine în ajutorul persoanelor care au actele de identitate expirate.

Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Vezi harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close