Gheorghe Flutur a votat "pentru ca tinerii să aibă locuri de muncă şi bunăstarea pensionarilor"

de G.S.    |    09 Dec 2012   •   11:23
Gheorghe Flutur a votat "pentru ca tinerii să aibă locuri de muncă şi bunăstarea pensionarilor" Foto: INTACT Images

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a votat, duminică, la secţia de votare organizată în Colegiul Naţional "Ştefan cel Mare" din Suceava, "pentru prosperitate, pentru ca tinerii să aibă mai multe locuri de muncă şi pentru bunăstarea pensionarilor", conform Mediafax.
   
După ce a votat, Gheorghe Flutur a spus că a ales simbolic să voteze la secţia de vot din Colegiul Naţional "Ştefan cel Mare" din Suceava, în capitala de judeţ şi în viitoarea capitală de regiune.
   
"Am votat, nu întâmplător, în capitala judeţului, în viitoarea capitală de regiune pentru un oraş dezvoltat, pentru un oraş cu mai multe locuri de muncă, cu bunăstarea oamenilor, cu siguranţa oamenilor. Am votat pe o vreme capricioasă, dar sper să vină multă lume la vot astăzi pentru că este în interesul naţional şi în interesul comunităţii. Am votat pentru dezvoltare, am votat pentru tineri, să aibă mai multe locuri de muncă, pentru bunăstarea pensionarilor, pentru prosperitate", a spus Gheorghe Flutur.
   
Flutur, care are domiciliul în oraşul Gura Humorului ,a putut vota la Suceava întrucât este candidat într-un colegiu ce include şi municipiul Suceava.

Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3

Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro. În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB şi le va posta pe HARTA ELECTORALĂ.

Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012

La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Ministerul de Interne vine în ajutorul persoanelor care au actele de identitate expirate.

Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Vezi harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.

Parteneri
x close