Antena 3 Campanii Romania la vot Gyorgy Frunda: Băsescu face o presiune psihică asupra populaţiei, pentru a influenţa votul

Gyorgy Frunda: Băsescu face o presiune psihică asupra populaţiei, pentru a influenţa votul

06 Dec 2012   •   14:34
Gyorgy Frunda: Băsescu face o presiune psihică asupra populaţiei, pentru a influenţa votul
Sursa foto: Foto: Agerpres

Senatorul Gyorgy Frunda, candidatul UDMR pentru un nou mandat în Colegiul uninominal numărul 1 Mureş, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că preşedintele Traian Băsescu se amestecă în alegeri, prin apariţiile din ultima perioadă, exercitând o "presiune psihică" asupra populaţiei, pentru a influenţa votul, informează Agerpres.
   
"Se amestecă în alegeri. Vrea să determine participarea PDL-iştilor, dar eu cred că face rău PDL-ului. Eu cred că are o atât de masivă antipatie preşedintele republicii, încât aceste apariţii ale lui nu aduc oamenii la vot pentru PDL sau ARD, ci din contră. Sunt lipsite de fundament constituţional, ceea ce spune e absolut incorect, că va invita separat partidele. USL este înregistrată la Tribunal, este o formă de asociere politică în legea română, dacă-i place, dacă nu, trebuie să invite şi ARD, care este înregistrat, şi USL. Nu poate decide el. Face o presiune psihică asupra populaţiei, pentru a influenţa votul, dar e perdantă, după părerea mea", a arătat Frunda.
   
Acesta a susţinut că preşedintele statului !ţine puţin cu ARD-ul", însă este posibil să piardă prin asemenea atitudine.

Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3
Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro.
În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB şi le va posta pe HARTA ELECTORALĂ.

Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012
La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Ministerul de Interne vine în ajutorul persoanelor care au actele de identitate expirate.

Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Vezi harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close