Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Hunor Kelemen: Cred că rezultatele UDMR la alegerile locale nu vor fi mai slabe ca în 2008

Hunor Kelemen: Cred că rezultatele UDMR la alegerile locale nu vor fi mai slabe ca în 2008

Hunor Kelemen: Cred că rezultatele UDMR la alegerile locale nu vor fi mai slabe ca în 2008
Sursa foto: Foto: Mediafax
02 Iun 2012   •   20:19

Preşedintele UDMR, Hunor Kelemen, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că în opinia sa, rezultatele pe care le va obţine la alegerile locale formaţiunea pe care o conduce, nu vor fi mai slabe decât în urmă cu patru ani, informează Agerpres.

„Am convingerea că vom obţine rezultate asemănătoare cu cele pe care le-am obţinut în 2008, când la nivel naţional am avut 186 de primari de localităţi, 4 preşedinţi de Consilii Judeţene şi câteva mii de consilieri locali şi consilieri judeţeni“, a menţionat Hunor Kelemen.

Privitor la perioada ce va urma alegerilor, acesta a susţinut că UDMR va dori să găsească o formulă de colaborare cu celelalte partide care vor intra în structura autorităţilor locale, pentru a servi cât mai bine comunitatea maghiară.

''Alegerile din 10 iunie vor fi şi un test pentru noi, în vederea parlamentarelor din acest an, fiindcă vom şti exact care este susţinerea comunităţii maghiare faţă de UDMR. Sunt convins că din punct de vedere politic vom demonstra că avem susţinere din partea a 80% din comunitatea maghiară din România şi acest lucru ne dă speranţa că la alegerile din noiembrie, sau când vor fi ele, vom avea un rezultat care să ne permită să constituim un grup parlamentar puternic atât la Senat cât şi în Camera Deputaţilor“, a spus liderul UDMR.

Potrivit acestuia, Uniunea a încercat atât la nivel naţional, cât şi la nivelul municipiului şi judeţului Arad, să aibă candidaţi credibili, oameni puternici, care cunosc foarte bine problemele comunităţilor locale, programul fiind conceput pe baza propunerilor primite din partea membrilor comunităţii.


×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close