Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Iaşi. Procesul de vot va fi suspendat la o secţie, după ce au fost descoperite mai multe buletine cu pagini lipsă

Iaşi. Procesul de vot va fi suspendat la o secţie, după ce au fost descoperite mai multe buletine cu pagini lipsă

Iaşi. Procesul de vot va fi suspendat la o secţie, după ce au fost descoperite mai multe buletine cu pagini lipsă
Sursa foto: Foto: INTACT Images
10 Iun 2012   •   17:35

Procesul de votare va fi suspendat, începând cu ora 17.00, la o secţie de votare din comuna ieşeană Hărmăneşti, după ce au fost descoperite mai multe buletine de vot cu pagini lipsă sau cu pagini în plus, urmând să fie verificate toate buletinele de vot, transmite corespondentul MEDIAFAX.
   
Potrivit preşedintelui Biroului Electoral de Circumscripţie Hărmăneşti, Corina Axenia, la una dintre secţiile de votare din localitate ai fost descoperite mai multe buletine de vot incomplete sau cu pagini în plus.
   
"Suspendarea votului este temporară. Sperăm ca întreruperea votului să fie de cel mult o oră", a declarat Corina Axenia.
   
Potrivit acesteia, vor fi verificate aproximativ 2.600 de buletine de vot.
   
În cursul dimineţii, mai multe buletine de vot distribuite în comuna ieşeană Costuleni au fost anulate de reprezentanţii Biroului Electoral de Circumscripţie, înainte să fie împărţite alegătorilor, pe motiv că acestea nu conţineau numele a opt din cei 14 candidaţi la preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi.
   
Duminică la prânz, organizaţia judeţeană a PPDD Iaşi a cerut Biroului Electoral Central să dispună anularea alegerilor în judeţul Iaşi, pe motiv că în mai multe localităţi din judeţ la secţiile de votare au fost distribuite buletine de vot cu pagini lipsă.

×
Subiecte în articol: vot proces Iași frauda mita BEC
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close