Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Ioan Oltean a votat ca "să le fie mai bine tuturor românilor, nu numai unora dintre ei"

Ioan Oltean a votat ca "să le fie mai bine tuturor românilor, nu numai unora dintre ei"

Ioan Oltean a votat ca "să le fie mai bine tuturor românilor, nu numai unora dintre ei"
Sursa foto: Foto: INTACT Images
09 Dec 2012   •   15:25

Preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Oltean, a declarat, duminică, după ce şi-a exercitat dreptul la vot la Feldru, localitate din colegiul în care candidează pentru un nou mandat, că a votat ca "să le fie mai bine tuturor românilor, nu numai unora dintre ei".
   
Ioan Oltean a votat, duminică, la ora 13.30, într-o secţie de votare din comuna Feldru, aflată în Colegiul 3 Camera Deputaţilor, unde el candidează pentru un nou mandat de deputat.
   
"Am votat pentru o Românie dreaptă, pentru o Românie europeană, pentru România celor mulţi şi nu a celor puţini, pentru o Românie liberă, în care presa să fie liberă şi corectă, am votat pentru o Românie în care să nu ne fie teamă, pentru o Românie care să fie acolo unde sunt alte ţări democrate, cum e Germania, Franţa, Olanda, Suedia, acolo e locul nostru. Am votat pentru toţi românii, să le fie mai bine tuturor românilor şi nu numai unora dintre ei. Am votat pentru noi, pentru toţi, şi sper ca votul meu să fie de bun augur", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Ioan Oltean.
   
Întrebat dacă vremea le creează probleme alegătorilor din colegiul său, Oltean a spus: "Categoric. Vremea e totalmente nefavorabilă unei deplasări mai ales din zone îndepărtate, iar colegiul meu e întins pe multe dealuri, pe mulţi munţi şi probabil că acest lucru va pune în dificultate prezenţa oamenilor la vot".
   
"Probabil că prezenţa la vot va fi foarte redusă. Eu sper că oamenii se vor strădui, vor face un efort astăzi şi vor ajunge în secţiile de votare într-un număr cât mai mare ca să voteze şi ei pentru ceea ce cred de cuviinţă şi pentru binele lor. Odată la patru ani merită să facem un efort în privinţa aceasta", a declarat Ioan Oltean.
   
El a spus că nu are semnale că ar fi nereguli legate de procesul electoral din judeţ, doar are informaţii că, la Rebrişoara, o altă comună din colegiul său, băieţii fostului primar PSD (decedat anul acesta) şi şeful ocolului silvic stăteau în faţa Primăriei, unde este o secţie de votare, şi "probabil le spuneau oamenilor cu cine să voteze".
   
În aceeaşi secţie cu Oltean, a votat şi Cristian Florian, candidat ARD pentru Colegiul 2 Senat.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close