Antena 3 Campanii Romania la vot Ion Stan devine din nou parlamentar, în ciuda faptul că i se cere ridicarea imunității

Ion Stan devine din nou parlamentar, în ciuda faptul că i se cere ridicarea imunității

de L.D.    |    10 Dec 2012   •   01:01
Ion Stan devine din nou parlamentar, în ciuda faptul că i se cere ridicarea imunității
Sursa foto: Foto: Agerpres

Potrivit Antena 3, Ion Stan devine a câștigat din nou funcția de deputat în Dâmbovița, cu peste 60% din voturi, în ciuda faptului că situația domniei sale nu este una sigură, deoarece săptămâna trecută ministrul Justiţiei a transmis preşedintelui Camerei Deputaţilor solicitarea DNA de încuviinţare a arestării preventive a acestuia.

Ion Stan este acuzat de două infracţiuni de trafic de influenţă.
   
Deputatul i-a cerut denunţătorului său, omul de afaceri Nicuşor Dima, "câte două milioane, de benzină", pentru cele 600 de maşini pe care intenţiona să le folosească în campanie, la rândul său Dima estimând că este vorba despre "un miliard, un miliard două sute".
   
Potrivit referatului trimis de DNA Camerei Deputaţilor, prin care se solicită încuviinţarea arestării deputatului PSD Ion Stan, procurorii arată că parlamentarul a beneficiat de foloase materiale din partea denunţătorului său, scrie Gândul. În interceptări Ion Stan îi solicită denuntătorului său, omul de afaceri Nicuşor Dima, să îl ajute financiar în campania electorală. Denunţătorul a mai precizat procurorilor că în 2009 a plătit pentru peste 155.000 de găleţi roşii care au fost împărţie în campania electorală pentru europarlamentare. În schimbul banilor, Stan i-a promis omului de afaceri contracte pe bani publici.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close