Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Irinel Columbeanu, candidat la Primăria Capitalei

Irinel Columbeanu, candidat la Primăria Capitalei

Irinel Columbeanu, candidat la Primăria Capitalei
Sursa foto: foto: a1.ro
24 Apr 2012   •   21:01

Irinel Columbeanu a dat Salvarea pe umbrelă. Excentricul om de afaceri s-a înscris astăzi în lupta pentru fotoliul de primar al capitalei. Dacă iniţial, a anunţat că va veni la Primăria Capitalei cu Salvarea, însemnul lui electoral, astăzi el s-a mulţumit să candideze la adăpostul Umbrelei celor de la Partidul Popular şi al Protecţiei Sociale.

Irinel Columbeanu s-a grăbit să renunţe, măcar pentru o vreme, la scandalurile mondene şi costumele fistichii. Are deja şi susţinerea unui partid... binevoitor.

Un singur lucru este important pentru Irinel. El nu a reuşit să strângă semnăturile necesare pentru a candida indepedent, iar micul partid i-a dat o mână de ajutor. Nu l-a ajutat însă şi la platforma electorală...

"Planul nostru este foarte simplu. Proiectele trebuie să se nască în mod natural, nu să fie căutate pentru  a aduce beneficii nemeritate unora. "

Cu acelaşi discurs, omul de afaceri încerca în iarnă să cucerească Piaţa Universităţii. Fără succes însă.

Cunoscut mai mult pentru divorţul de mai tânăra lui consoartă, Monica Gabor, Irinel Columbeanu ar avea de unde să înveţe cum stau lucrurile în administraţie. Tatăl său, Ion Columbeanu, a fost vreme de mai multe decenii funcţionar al Guvernului Român. Dar, Irinel nu va da examenul în politică cu tata. Ci, cu electoratul.

×
Subiecte în articol: Irinel Columbeanu
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close