Lia Olguţa Vasilescu a votat "pentru o majoritate solidă în Parlament care să nu taie pensii şi salarii"

de G.S.    |    09 Dec 2012   •   11:58
Lia Olguţa Vasilescu a votat "pentru o majoritate solidă în Parlament care să nu taie pensii şi salarii" Foto: INTACT Images

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a votat, duminică, la Grupul Şcolar CFR din municipiu, spunând că oamenii trebuie să meargă să voteze, pentru a exista o "majoritate solidă în Parlament care să nu taie pensii şi salarii", conform Mediafax.
   
"Vrem să se schimbe ceva în Parlamentul României. Să existe o majoritate solidă cu un guvern care să nu taie pensii şi salarii. Sper să avem o majoritate consistentă şi nişte parlamentari de Dolj care să sprijine proiectele Primăriei Craiova. Chemăm craiovenii la vot. Cum vor vota astăzi, aşa îşi vor avea aleşii în următorii patru ani", a declarat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.
   
Aceasta a venit la Grupul Şcolar CFR cu soţul său, dar şi cu candidatul USL la camera Deputaţilor Florentin Gust.

Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3

Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro. În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB şi le va posta pe HARTA ELECTORALĂ.

Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012

La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Ministerul de Interne vine în ajutorul persoanelor care au actele de identitate expirate.

Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Vezi harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.

x close