Antena 3 CNN Politică Liderii USL, primiţi la Târgovişte de membrii PDL cu pancarte pe care scria "Interzis USL"

Liderii USL, primiţi la Târgovişte de membrii PDL cu pancarte pe care scria "Interzis USL"

Liderii USL, primiţi la Târgovişte de membrii PDL cu pancarte pe care scria "Interzis USL"
Sursa foto: Foto: INTACT Images
02 Iun 2012   •   15:38

Liderii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu au fost întâmpinaţi, sâmbătă, la intrarea în Târgovişte, de peste o sută de simpatizanţi PDL îmbrăcaţi în verde, cu pancarte confecţionate în forma semnului rutier "STOP", pe care scria "Interzis USL", aceştia fiind supravegheaţi de poliţişti şi jandarmi.
   
Cei doi lideri ai USL veniseră la Târgovişte pentru un miting electoral de susţinere a candidaţilor Uniunii la alegerile locale. Simpatizanţii PDL i-au aşteptat pe trotuare, la intrarea în municipiu de pe DN 71 Bucureşti - Târgovişte, cu pancarte confecţionate în forma semnului rutier "STOP" pe care au scris "interzis USL", conform Mediafax.
   
Întrebat de către jurnalişti, la conferinţa de presă susţinută la Târgovişte, cum comentează gestul simpatizanţilor PDL pe care i-a văzut la intrarea în Targoviste, Victor Ponta a declarat că, "dincolo de glumă, oricare pune în campanie orice mesaje vrea", precizând că "şi în judeţul Dâmboviţa se vor aplica legile României".
   
"Eu ştiu că cei de la PDL sunt nişte oameni portocalii care au un semn un trandafir socialist. Nu. Am văzut nişte oameni în verde, nu ştiu dacă erau de la un partid ecologist sau, cum a zis domnul preşedinte Stan (n.r. - Ion Stan, preşedintele PSD Dâmboviţa), dacă erau ceva hortişti. Nu ştiu, nu am văzut. Dincolo de glumă, oricare pune în campanie orice mesaje vrea. Am venit şi am spus foarte clar că judeţul Dâmboviţa nu poate fi guvernat de legea PDL şi de legea actualului preşedinte de consiliu şi a actualului primar. Şi în judeţul Dâmboviţa se vor aplica legile României. E foarte rău că ne aflăm încă în România în zone tratate ca feude", a declarat preşedintele PSD, Victor Ponta.
   
Prezent la mitingul electoral de la Târgovişte, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat gestul simpatizanţilor PDL, precizând "că după 10 iunie în Dâmboviţa va fi interzis hoţie, interzis teroare, interzis sfidare".
   
"Astăzi la Dâmboviţa am găsit un lucru pe care nu l-am mai găsit în altă parte. Florin Popescu şi clica lui îşi închipuie în continuare că asta e moşia lor şi ne-au întâmpinat cu "Interzis USL", iar eu îi spun lui Florin Popescu că după 10 iunie în Dâmboviţa va fi interzis hoţie, interzis teroare, interzis sfidare, adică interzis Florin Popescu, interzis Boriga, interzis PDL", a declarat Crin Antonescu.
   
Aproximativ 5.000 de persoane au participat, sâmbătă, la mitingul USL de la Târgovişte, de pe platoul Prefecturii Dâmboviţa, manifestare electorală la care au fost prezenţi liderii partidelor din USL, Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close