Antena 3 Campanii Romania la vot Liviu Dragnea: Am votat pentru europarlamentarii care vor fi mândri de ţara lor

Liviu Dragnea: Am votat pentru europarlamentarii care vor fi mândri de ţara lor

de G.S.    |    25 Mai 2014   •   09:45
Liviu Dragnea: Am votat pentru europarlamentarii care vor fi mândri de ţara lor
Sursa foto: Foto: Agerpres
Vicepremierul Liviu Dragnea, lider PSD, a votat, duminică dimineaţă, la Liceul Xenopol din Bucureşti, declarând ulterior că a votat pentru "cei care în final, prin munca lor, vor ajuta la bunăstarea României" şi precizând, legat de alegeri, că "lucrurile sunt foarte bine organizate".
Dragnea a venit singur la vot. Liderul PSD a declarat că a votat pentru "o ţară puternică în Europa" şi pentru "viitorul României".
"Am votat pentru europarlamentarii care vor fi mândri de ţara lor, pentru cei care vor merge la Bruxelles să spună că România este o ţară cu drepturi egale, cu toate ţările din Uniunea Europeană, care vor merge la Bruxelles să spună tuturor că avem aceleaşi drepturi, şi pentru cei care, la Bruxelles, vor lupta pentru ca ţara noastră să fie o ţară puternică în Europa şi pentru cei care, în final, prin munca lor, vor ajuta la bunăstarea României", a spus Liviu Dragnea.
Întrebat dacă are atribuţii în organizarea alegerilor, ca vicepremier, Dragnea a răspuns negativ. El a menţionat că vicepremierul Gabriel Oprea este responsabil cu tot ce ţine de desfăşurarea scrutinului de dumunică pentru alegerile europarlamentare.
"Din discuţiile pe care le-am avut cu dumnealui, lucrurile sunt foarte bine organizate din toate punctele de vedere. L-a asigurat pe primul-ministru şi tot Guvernul că alegerile vor fi organizate foarte bine şi dacă, Doamne Fereşte, vor apărea incidente, structurile MAI sunt pregătite să intervină", a afirmat Liviu Dragnea. 

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close