Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Liviu Dragnea: Facem apel la colegi să fie foarte atenţi la numărarea voturilor

Liviu Dragnea: Facem apel la colegi să fie foarte atenţi la numărarea voturilor

Liviu Dragnea: Facem apel la colegi să fie foarte atenţi la numărarea voturilor
Sursa foto: Foto: VideoNews
02 Noi 2014   •   21:22
Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în conferinţa de presă după anunţarea exit-poll-urilor, că, deşi cifrele îl dau câştigător pe Victor Ponta, este vorba de exit-poll-uri şi munca încă nu s-a terminat. 
 
În acest sens, Dragnea a făcut un apel la colegii din PSD să nu uite că încă mai este de muncit: 
 
"Facem apel la colegi să fie foarte atenţi la numărarea voturilor, misiunea lor se încheie în această noapte, după terminarea numărării voturilor. Guvernul se ocupă doar de securizarea procesului electoral."

Dragnea a spus că rezultatul lui Victor Ponta este peste ţinta propusă, care era scorul de la europarlamentare.
El a mai spus că între primii doi candidaţi clasaţi diferenţa este mai mare decât orice diferenţă de la ultimele alegeri.
Diferenţa pe care o are de recuperat Iohannis este mai mare decât cea pe care o avea de recuperat Traian Băsescu după primul tur al alegerilor din 2014.
 
Altfel, Dragnea a subliniat, ca observaţie personală, că votul de la Paris nu s-a putut desfăşura ca în 2009, "un vot la 13 secunde". 
 
Chiar dacă este continuatul dumnealui. Avem, de asemenea, câteva constatări, chiar dacă. După părerea noastră, şi doamna Udrea şi doamna Macovei au dezamăgit. Pentru prima oară, candidatul PSD ia un scor semnificativ în diaspora. DAcă cifrele se confirmă, vom avea rezultate semnificative în câteva judeţe non-tradiţionale. 
 
Dragnea nu a încheiat conferinţa până nu a semnalat şi faptul că ACL ar putea să pregătească o mişcare mai specială: 
 
"Mai am un singur mesaj pentru cei de la ACL. I-am văzut astăzi în sediul de la USL şi am senzaţia că vor face conferinţă chiar de acolo. Este jenant. Nu este în regulă. Acel proiect a fost stabilit de patru oameni, Victor Ponta, Crin Antonescu, Radu Stroe şi cu mine."
 

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close