x close

Macovei îşi face partid: Începem o nouă construcţie politică

de M.Z.    |    05 Noi 2014   •   08:45
Macovei îşi face partid: Începem o nouă construcţie politică 418 Foto: Agerpres
Fostul candidat independent la Preşedinţie Monica Macovei a anunţat, pe o reţea de socializare, o nouă construcţie politică, menţionând că în zilele următoare va face precizări privind denumirea acesteia.
 
"În Bucureşti am reuşit împreună un scor de 12%. În Cluj Napoca avem 11,87%, iar în judeţ, 7,74%. În Timişoara aţi votat pentru proiectul nostru 9,23%, iar în judeţul Timiş - 6,19%. În municipiul Iaşi am trecut de 10%, iar în Constanţa am avut 8,84%. În diaspora avem 15,1%. Statisticile arată că cei care m-au votat în mod covârşitor sunt tinerii între 18 şi 35 de ani şi oamenii cu studii superioare", a scris Macovei pe Facebook.
 
Ea anunţă o nouă "construcţie" politică: "De aici vom începe noua construcţie, acestea sunt bazele unei construcţii funcţionale, curate, în care oamenii sunt în centru şi participă în mod real la decizie. Dacă fără structuri, bani, fără baroni am reuşit să obţinem aceste rezultate în oraşe mari, controlate de politicieni cu ştate vechi, este dovada clară că se poate. Vom anunţa deciziile privind denumirea noii construcţii în următoarele zile. Vom începe o nouă construcţie politică în jurul principiilor şi valorilor pe care le-am afirmat împreună în această campanie: dreptate, libertate, capitalism, antreprenoriat şi lege egală pentru toţi. Mesajul nostru trebuie dus mai departe în fiecare judeţ, în fiecare oraş, în fiecare comună, în fiecare sat".

Citeşte mai multe despre:

Monica Macovei
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati