Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Marian Sârbu, la Slatina: Emil Albotă, candidatul UNPR în cursa pentru primărie, este cel mai important adversar al lui Darius Vâlcov

Marian Sârbu, la Slatina: Emil Albotă, candidatul UNPR în cursa pentru primărie, este cel mai important adversar al lui Darius Vâlcov

Marian Sârbu, la Slatina: Emil Albotă, candidatul UNPR în cursa pentru primărie, este cel mai important adversar al lui Darius Vâlcov
Sursa foto: Foto: facebook.com
25 Mai 2012   •   12:43

Preşedintele UNPR Marian Sârbu a afirmat joi, la Slatina, la o întâlnire electorală, că Emil Albotă, candidatul partidului pentru fotoliul de primar al municipiului Slatina, este cel important adversar politic al fostului primar, Darius Vâlcov, care acum este candidatul USL pentru funcţia menţionată.

Potrivit Agerpres, Sârbu a amintit alegătorilor slătineni măsurile de protecţie socială pe care le-a susţinut UNPR, respectiv pensia minimă, păstrarea contractului individual de muncă pe o perioadă nedeterminată, alocaţia de stat pentru copii etc.

La Slatina, preşedintele UNPR a participat la o manifestare electorală a candidaţilor partidului cu slătinenii din unul din cartiere oraşului, având în vedere că UNPR a programat în Slatina în fiecare cartier spectacole şi întâlniri cu alegătorii.

Candidatul UNPR pentru funcţia de primar al municipiului Slatina, Emil Albotă, are 37 de ani, este inginer de meserie şi este lector la o facultate de construcţii din Bucureşti. Pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Olt candidează de la UNPR tot un inginer constructor, Pavel Belinski, fost şef al ANL în anul 2009, în timpul guvernării PSD-PDL.

Cei doi candidaţi UNPR au în programul electoral diferite propuneri legate de reabilitarea termică a blocurilor, construcţia de apartamente pentru tineri, reduceri de taxe.



×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close