Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Materiale de campanie electorală ale PSD au fost rupte în mai multe zone ale judeţului Braşov

Materiale de campanie electorală ale PSD au fost rupte în mai multe zone ale judeţului Braşov

Materiale de campanie electorală ale PSD au fost rupte în mai multe zone ale judeţului Braşov
Sursa foto: Foto: INTACT Images
18 Mai 2012   •   17:05

Preşedintele PSD Braşov Constantin Niţă a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că în mai multe zone ale judeţului, afişele şi banerele candidaţilor PSD sunt rupte sau vandalizate, informează Agerpres. În plus, Niţă a spus că în municipiul reşedinţă de judeţ nu primeşte aprobare de la primărie pentru desfăşurarea unor manifestări în Piaţa Sfatului.

„Eşti nevoit să faci campanie din casă în casă pentru a spune electoratului ce doreşti să faci pentru localitatea respectivă. În municipiul Braşov nu primeşti aprobare să pui un baner sau să faci o manifestare în Piaţa Sfatului, iar dacă o faci eşti amendat. Unii şefi de la deconcentrate, cum este cel de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate sau de la ADS, se ocupă de campania electorală deşi premierul a cerut clar să nu se implice în astfel de acţiuni. Aşa stau lucrurile la Braşov. Până nu vom lua nişte măsuri foarte dure şi Guvernul nu se va implica, probabil că nu se vor rezolva problemele, adică să fie schimbaţi cei care nu-şi fac treaba. Se doreşte ca un singur candidat să fie cunoscut la Braşov, George Scripcaru, iar restul nu“, a subliniat Constantin Niţă.

Sursa citată a spus că în zona Săcele s-au rupt toate banerele şi afişele PSD, singurul loc unde s-a întâmplat aşa ceva până acum, iar la Zărneşti, Bod, Rupea o parte dintre materialele electorale au fost vandalizate precizând că „este o frăţie portocalie greu de destrămat.“

Preşedintele PSD Braşov a mai spus că i-a solicitat lui George Scripcaru, în calitatea sa de preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL Braşov, şi celorlalţi preşedinţi de partide din Braşov să nu-şi mai rupă afişele şi banerele electorale unii altora.

„Poate că unii îşi permit, pentru că au bani foarte mulţi, dar noi nu ne putem permite să le refacem ori de câte ori se rup. Sunt şi acte de vandalism, de măzgălire, de rupere, ceea ce ne arată cât de civilizaţi suntem. Eu sper că toate partidele vor înţelege că nu aşa se face campanie electorală în secolul XXI“, a mai arătat Constantin Niţă.


×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close