Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Migraţia politică a fost în floare. Actualii parlamentari nu lasă mare lucru în urma lor

Migraţia politică a fost în floare. Actualii parlamentari nu lasă mare lucru în urma lor

Migraţia politică a fost în floare. Actualii parlamentari nu lasă mare lucru în urma lor
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    07 Dec 2012   •   18:58

Actualii parlamentari nu lasă mare lucru în urma lor. Peste 90 dintre ei s-au mutat de la un partid la altul cel puţin o dată în acest mandat.

Cinci au fost condamnaţi de instanţă pentru diverse infracţiuni, iar 22 au fost trimişi în judecată. 11 parlamentari au fost filmaţi în timp ce votau cu mai multe cartele.

Din câteva mii de proiecte iniţiate de parlamentarii puterii în primii trei ani de mandat, în final au ieşit doar 33 de modificări la legile actuale.

Niciun parlamentar nu a reuşit să-şi lege numele de o lege făcută de la zero care să fi ajuns în Monitorul Oficial.

Mai mult, doisprezece parlamentari au vorbit numai la depunerea jurământului, iar migraţia politică s-a dublat faţă de mandatul anterior.

Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3
Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro.
În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB şi le va posta pe HARTA ELECTORALĂ.

Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012
La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Ministerul de Interne vine în ajutorul persoanelor care au actele de identitate expirate.

Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Vezi harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close